Uw winkelwagen is leeg.

Rolluiken info

Voordelen van een rolluik.

Rolluiken bieden meerdere voordelen tegelijkertijd. Ze zorgen voor privacy, een veilig gevoel en dankzij de isolerende en verduisterende werking bieden ze bescherming tegen hitte en kou. Daardoor bespaart u zelfs energie. Veilig gevoel. Met rolluiken kiest u voor gemoedsrust en een veilig gevoel. Ze werken als goed hang- en sluitwerk en zorgen voor de nodige privacy. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Ze kunnen niet opgetild worden.

Isolatie en verduistering.

Rolluiken vormen een uitstekende zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Bovendien zijn rolluiken geluid- en vochtwerend. Door de verduisterende werking zijn ze bovendien ideaal voor mensen die in nachtploegen werken en overdag willen slapen.

Duurzaam.

De lamellen van de rolluiken zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Bovendien zijn ze ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk. Verano rolluiken gaan dan ook jarenlang storingsvrij mee en u krijgt maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie.

Bedieningsgemak.

Standaard worden de rolluiken geleverd met band bediening. Elektrisch bedienbare rolluiken met Somfy motoren bieden u extra gemak met bedienen en monteren van de rolluiken. Kiest u voor bediening op afstand, dan geniet u van ultiem bedieningscomfort. Bovendien kunt u nu bij ons ook kiezen voor Somfy motoren met obstakel detectie. Nieuwe technologie die uw rolluik bescherm tegen schade bij opstakels of vastgevroren lamellen.

Eenvoudig meten, bestellen en monteren.

Met onze meetinstructie is al snel duidelijk dat het relatief eenvoudig is zelf te meten. Heeft u vragen? Onze specialisten staan klaar om u telefonisch te helpen. Rolluiken bestelt u vervolgens eenvoudig met behulp van de calculator. De begrijpelijke montagehandleiding en het garantiebewijs worden met uw bestelling meegeleverd.

De verschillende typen rolluiken van rolluikopmaat: